Farvefilm i Kino –

Omtalen i Holstebro Dagblad den 21. januar 1936

Kino teatret foreviste i aftes den engelste farvefilm ”Becky Sharp” Filen er en Bearbejdelse af William Thackerys Roman ”Vanity Fair” og er optaget efter Technicolor-farvesystemet. Hovedrollen udføres af Miriam Hopkins, og handlingen er særdeles interessantmen Publikums særlige interesse gælder naturligvis Filmens kolorering.
 

 De mange farver optræder skarpt paa lærredet, men det synes som om Farvene virker lidt kraftige enkelte steder og lidt forstyrrende i forhold til de mere rolige ufarvede film, som vi er opvokset sammen med, men det sandsynligvis kun en tilvænning der skal til. I det øjeblik, Farvefilmen blev det almindelige og de ufarvede undtagelsen vilde Tilskueren utvivlsom finde Behag i det større liv Farvene lægger over Filmen og saaledes bliver det sikkert engang.
I det hele er Filmen flot lavet, og som sagt netop paa grund af koloreringen yderst interessant.

 

Som ekstra nummer vises en film fra vinterolympiadens by, Garmish Partenkirchen en umaadelig smuk film med en række glimrende optagelser af vintersportsfolkenes træning til den store dyst.
Kinoteatret viser kun i 4 dage dette Program, og vi anbefaler Publikum snarest at se de to film: De er værd at ofre en Aften paa.

 

 
Bidrag til siden er særdeles velkomne, hvad enten det er tekst eller foto.
Som kan sendes til.
T@fleng.net